V kuchyni se sádlo používá k vaření a pečení, zejména k přidání chuti a vůně pokrmům.
Díky své vysokému bodu tání je také vhodné pro smažení, protože má tendenci udržovat stálou teplotu při vaření. Sádlo se také používá jako základ pro výrobu některých omáček a jako ingredience do tradičních českých pokrmů.
Díky vysokému bodu tání se sádlo běžně používá při vaření a pečení jako stabilní tuk pro smažení potravin nebo při přípravě dezertů a pečiva. Je také oblíbené pro výrobu trvanlivých potravin, jako jsou tukové krémy nebo náplně do cukrářských výrobků, protože poskytuje strukturní stabilitu a dlouhodobou trvanlivost.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v uzavřené nádobě na suchém a temném místě při teplotě do 20°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1000 ml - hmotnost 870 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.