V kuchyni se sádlo používá k vaření a pečení, zejména k přidání chuti a vůně pokrmům.
Díky své vysokému bodu tání je také vhodné pro smažení, protože má tendenci udržovat stálou teplotu při vaření. Sádlo se také používá jako základ pro výrobu některých omáček a jako ingredience do tradičních českých pokrmů.
Díky vysokému bodu tání se sádlo běžně používá při vaření a pečení jako stabilní tuk pro smažení potravin nebo při přípravě dezertů a pečiva. Je také oblíbené pro výrobu trvanlivých potravin, jako jsou tukové krémy nebo náplně do cukrářských výrobků, protože poskytuje strukturní stabilitu a dlouhodobou trvanlivost.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v uzavřené nádobě na suchém a temném místě při teplotě do 20°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1000 ml - hmotnost 870 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.