Pepř se využívá se hlavně k marinování masa nebo při přípravě omáček, polévek či salátů.
Barva pepře a jeho vlastnosti závisí na tom, v jakém stádiu zralosti byly plody pepřovníku sklizeny. Kromě černého je na trhu běžně dostupný také pepř zelený, červený nebo bílý. Použití pepře v kuchyni je opravdu rozmanité.
Pepř černý mletý.
Využívá se hlavně k marinování masa nebo při přípravě omáček, polévek či salátů. Plody pepře prokazatelně přispívají k normálnímu trávení, činnosti nervové soustavy a dýchacího sytému.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.