Pepř se využívá se hlavně k marinování masa nebo při přípravě omáček, polévek či salátů.
Barva pepře a jeho vlastnosti závisí na tom, v jakém stádiu zralosti byly plody pepřovníku sklizeny. Kromě černého je na trhu běžně dostupný také pepř zelený, červený nebo bílý. Použití pepře v kuchyni je opravdu rozmanité.
Pepř černý mletý.
Využívá se hlavně k marinování masa nebo při přípravě omáček, polévek či salátů. Plody pepře prokazatelně přispívají k normálnímu trávení, činnosti nervové soustavy a dýchacího sytému.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.