Oblíbená miso pasta, kde jsou sójové boby nahrazeny cizrnou, a tedy neobsahuje sóju.
Nepasterizované cizrnové miso se vyrábí tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje sladké a slané tóny.
Používá se k dochucení polévek, omáček, pomazánek, dresinků, zálivek. Miso pasta 1/4 polévkové lžíce na porci se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.