Novinka
Tradiční japonské rýžové víno používané jako ochucovadlo v kuchyni neobsahuje žádná přidaná sladidla ani umělé aroma.
Díky dlouhé, devítiměsíční fermentaci, má plnou, přirozeně sladkou chuť s výraznými tóny umami.
Vhodný do omáček, zeleninových pokrmů, ale také do sladkých krémů a dezertů. K dochucení smažených nebo restovaných jídel. Stačí přidat k zelenině, rybě, nudlím, rýži apod. Pro přípravu omáček, marinád nebo glazur - vyzkoušejte kombinaci mirinu a sójové omáčky. Použitelný také ve sladké kuchyni pro glazování ovoce, přípravu sirupů, nebo jako náhrada cukru pro prohloubení chutí v pokrmech.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.