Pohanka je významným zdrojem rutinu. Lupínky jsou jemné, křupavé a voní jemně po oříšcích.
V českých zemích se pohanka začala pěstovat na přelomu 12. a 13. století, kdy sem byla přivezena z východu přes Rusko. V posledních letech dochází celosvětově k renesanci pěstování pohanky. Všechny kroky výroby jako je máčení, klíčení, tepelné ošetření a sušení probíhají za dodržení přísných hygienických standardů.
Česká republika.
Pohanka klíčením ztrácí svou typickou pachuť. Skvěle se hodí zejména do jogurtu, domácího müsli, do moučníků, pomazánek, do polévek pár minut před servírováním.
Balení obsahuje 220 g.
Skladujte v suchu a temnu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.