Semínka rukoly mají aromatickou chuť a jsou vhodná především ve studené kuchyni.
Rukola obohatí jídlo svou jedinečnou chutí, je vynikající ve směsi s hlávkovým salátem. Semínka si můžete zasadit také do truhlíku či na zahradu.
Klíčky rukoly (Eruca Sativa). Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu, lepku a dalších skořápkových plodů.
Návod na klíčení: Nechte semínka namočená pouze 5 až 10 minut. Poté semínka propláchněte pod vodou a umístěte do nádoby na klíčení. Proplachujte pečlivě 1 x denně. Doba klíčení je 5 až 6 dní. Před konzumací klíčky opláchněte. Hotové klíčky lze uchovávat v lednici po dobu 1 týdne.
Skladujte v suchu a temnu. Při klíčení udržujte při pokojové teplotě cca 20 °C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.