Semínka rukoly mají aromatickou chuť a jsou vhodná především ve studené kuchyni.
Rukola obohatí jídlo svou jedinečnou chutí, je vynikající ve směsi s hlávkovým salátem. Semínka si můžete zasadit také do truhlíku či na zahradu.
Klíčky rukoly (Eruca Sativa). Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, sezamu, lepku a dalších skořápkových plodů.
Návod na klíčení: Nechte semínka namočená pouze 5 až 10 minut. Poté semínka propláchněte pod vodou a umístěte do nádoby na klíčení. Proplachujte pečlivě 1 x denně. Doba klíčení je 5 až 6 dní. Před konzumací klíčky opláchněte. Hotové klíčky lze uchovávat v lednici po dobu 1 týdne.
Skladujte v suchu a temnu. Při klíčení udržujte při pokojové teplotě cca 20 °C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.