Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
Omáčka byla vyrobena v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována. Typická ostrá chuť je docílena přidáním čerstvých feferonek. Během šetrné přípravy si omáčka uchovává přírodní vůni a chuť zralých rajčat stejně jako maximum výživných látek.
Omáčku stačí ohřát a podávat s těstovinami. Může sloužit i studená jako „dip” k namáčení tortill, syrových kousků zeleniny nebo bramborových lupínků.
Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 340 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.