Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
Omáčka byla vyrobena v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována. Typická ostrá chuť je docílena přidáním čerstvých feferonek. Během šetrné přípravy si omáčka uchovává přírodní vůni a chuť zralých rajčat stejně jako maximum výživných látek.
Omáčku stačí ohřát a podávat s těstovinami. Může sloužit i studená jako „dip” k namáčení tortill, syrových kousků zeleniny nebo bramborových lupínků.
Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 340 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.