Vanilkový pudinkový prášek, který neobsahuje barviva ani aromata, ale k ovonění pouze pravou Bourbon vanilku.
Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Chutné obměny dosáhneme přelitím porce málo sladkého pudinku javorovým sirupem.
Co to je Bourbon vanilka? Bourbon vanilka je název vanilky, která se původně pěstovala pouze na bývalém Bourbonském ostrově (nyní Reunion) a nyní je její pěstování rozšířeno i na další ostrovy v Indickém oceánu Madagaskar a Komory. Tato vanilka přirozeně obsahuje vyšší procento vanilinu, hlavní aromatické látky, která dodává vanilce její vůni.
Na přípravu pudinku z jednoho sáčku použijeme půl litru mléka. Pudinkový prášek rozpustíme v šesti lžicích studeného mléka spolu se dvěma lžicemi (dle chuti) Rapadury nebo přírodního třtinového cukru. Směs vlijeme do vařícího mléka a krátce povaříme za stálého míchání.
Kukuřičný škrob, Bourbon vanilka 1,5 %. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
| Energetická hodnota | 1503 kJ/354 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Sacharidy | 87 g |
| z toho cukry | 0,8 g |
| Vláknina | 0,5 g |
| Bílkoviny | 0,5 g |
| Sůl | 0,01 g |
Země původu Německo.
Balení obshuje 40 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.