Sušené švestky jsou vhodné jako suroviny v kuchyni a to nejen v oblíbených švestkových knedlících a různých moučnících, ale také v omáčkách k masům.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Po namočení, můžete sušené švestky použít jako náplň do bramborových knedlíků, přidat je do švestkové omáčky k povidlům, ale hodí se i do nejrůznějších koláčů a moučníků. Na drobno nakrájené osladí ovesnou kaši, pudink nebo nákyp.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.