Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli "indiánské rýže".
Pestrobarevná rýže nádherně vynikne v salátech, rizotu, pilafu a pokrmech typu "rychlá pánev".
Rýži promyjte a vložte do hrnce s vodou v poměru 1:2 (rýže:voda). Přidejte kapku oleje a špetku soli. Na mírném ohni vařte pod pokličkou cca 50 až 60 minut.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.