Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes, na bezlepkové moučníky a pečivo.
Túto recenziu uvádzam druhý raz. Bola uverejnená na Heuréke (bez môjho mena), vrátane receptu na keltské palacinky.
Pohánkovú múku používam na keltské palacinky podľa tohto receptu: 200 g pohánkovej múky, 300 g polohrubej múky, 850 ml mlieka, 1 - 2 vajíčka, trošku soli
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.