Ječmen obsahuje vysoký obsah vlákniny, lze ho využít do různých pokrmů i na mletí.
Ječmen uvařte dle základní přípravy v osolené vodě a máte skvělou přílohu k pokrmům, využijete jej do pilafů, rizot, přidejte jej do zeleninových salátů, karbanátků nebo z něj připravte sladkou kaši. Ječmen lze využít i na mletí.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.