Lékárna.cz

Pohanka lámanka 400 g

Pohanka lámanka 400 g Pohanka lámanka 400 g

Lámanka z pohanky ve vaší kuchyni najde široké využití jako zavářka do polévek i jako bezlepková příloha. Připravíte z ní čerstvou kaši či pomazánku.

Více informací

Skladem Zítra odešleme, u vás pozítří

52 Kč
Doprava domů od 59 Kč 97 % spokojených zákazníků

Potřebuji poradit

52 Kč

Přidejte ještě

Do košíku
Do košíku

Pohanka lámanka 400 g

Pohanka lámanka
je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k přípravě kaší, pomazánek. Rychle měkne - nemusí se vařit.

Ověřené bezlepkové recepty

Sekaná s pohankou lámankou (přibližně 6 porcí)
Ingredience: 1kg mletého masa (může být půl na půl vepřové s hovězím), 100g pohanky lámanky, 2 vejce, 2 cibule, 8 stroužků česneku, sůl, pepř, majoránka, kukuřičná strouhanka (nebo pohanková kaše natural).

Příprava: do osolené vroucí vody vsypeme pohanku lámanku (poměr pohanky a vody je 1 : 1,5) a necháme stát do vychladnutí. Maso s cibulí jemně umeleme. V míse vypracujeme z naměklé pohanky, masa, cibule, vajec, česneku a koření těsto, ze kterého vytváříme šišky. Šišky můžeme obalit v kukuřičné strouhance nebo kaši a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Podléváme vodou.

Brynzová pomazánka:
Ingredience: 1 balení brynzy, 2-3 vejce uvařená natvrdo, 100g pohanky lámanky, pórek (cibule), 3 sterilované okurky, sůl, citronová šťáva

Příprava: lámanku osolíme a zalijeme horkou vodou v poměru 1díl lámanky a 1,5 dílu vody. Necháme stát, dokud lámanka nezměkne a nevstřebá vodu (asi 15min). Pórek nebo cibuli nakrájíme, okurek, vejce nastrouháme, vše smícháme, dochutíme solí a šťávou z citronu. Mažeme na pečivo.

Pohanka lámanka 400 g

99 %
Hodnotilo: 12 zákazníků
5
11x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Výrobce:
Značka:
Kód výrobku:
295172
Kód EAN:
8594043010055
Držitel rozhodnutí:
Pohanka lámanka 400 g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.