BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Tofu paštika rostlinného původu se výborně hodí pro přípravu snídaní, svačinek a večeří.
Na bagetkách shora uděláme zářezy nožem, aby stále držely pohromadě. V misce rozmícháme PÂTIFU s olivovým olejem a nadrobno nasekaným česnekem a libečkem. Hmota se nemusí spojit. Stačí, když se vytvoří směs. Tuto směs namažeme do zářezů bagetek (děláme-li větší množství, tak můžeme k naplnění využít plastový pytlík s ustřiženým růžkem). Dáme zapéct do trouby na 200 °C po dobu cca 5 minut pod vrchní gril. Podáváme teplé a křupavé.
Vyzkoušejte rozpečenou bagetku s PÂTIFU bazalka-česnek. Je to skvělý a lehký recept na léto. Hodí se jako příloha ke grilovanému sýru i zelenině.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.