Horská čočka má výraznou oříškovou chuť a zůstává i po delším vaření al dente.
Čočku přeberte, propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v průměru cca 1:2 ( na 1 hrnek čočky připadají 2 hrnky vody). Vařte v zeleninovém vývaru nebo slané vodě při nižší teplotě po dobu 30 - 40 minut.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.