Červená čočka je připravená během 15 minut, je výborně stravitelná.
Při vaření se rozpadá, proto je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů nebo jako základ indických pokrmů typu "dhal".
Čočku přeberte, propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v průměru cca 1:2 ( na 1 hrnek čočky připadají 2 hrnky vody). V nezakrytém hrnci vařte cca 5-7 minút. Po uvaření červená čočka zežloutne. Nakonec osolte.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.