Červená čočka je připravená během 15 minut, je výborně stravitelná.
Při vaření se rozpadá, proto je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrmů nebo jako základ indických pokrmů typu "dhal".
Čočku přeberte, propláchněte a nasypte do hrnce. Zalijte vodou v průměru cca 1:2 ( na 1 hrnek čočky připadají 2 hrnky vody). V nezakrytém hrnci vařte cca 5-7 minút. Po uvaření červená čočka zežloutne. Nakonec osolte.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.