Čistý máselný tuk nejvyšší kvality bez laktózy.
Ghí neboli čistý máselný tuk vyrobený oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku se tradičně používá v teplé i studené kuchyni po celém světě. Přepuštěné máslo má výbornou chuť, snadno roztíratelnou a vstřebatelnou konzistenci, příjemné aroma. Oproti původnímu máslu, ze kterého bylo ghí přepuštěno, má vyšší bod kouřivosti (přibližně 200°C) a nemusí se skladovat v lednici, má delší trvanlivost.
Ghí má díky svým účinkům využití i v ajurvédě, kde ho tradiční léčitelé využívají jako prostředek k vyřešení nejrůznějších typů onemocnění již 5000 let.
Bezvodý máselný tuk min. 99,8%.
| Energetická hodnota | 3740 kJ | 894 kcal |
| Bílkoviny | 0,1g |
| Sacharidy | 0g |
| z toho cukry | 0g |
| Tuky | 99,3g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 70g |
| Sůl | 0g |
Česká republika.
Ghí lze použít v teplé i studené kuchyni. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni, která ho doporučuje pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. Hodí se na přípravu nebo k doladění sladkých i slaných jídel. Přidejte do kaší, na lívance, na palačinky.
Balení obsahuje 720 ml.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.