Alkoholový cukr plně nahrazuje klasický cukr, můžeme jej tedy v domácnosti využívat neomezeně.
Jedná se o alkoholový cukr, který se přirozeně vyskytuje v mnoha druzích ovoce a ve vyšších koncentracích v potravinách jako např. sojová omáčka, v sýrech, ve víně či v pivu.
Erithrytol je ideálně ochucovadlo do káv, čajů limonád, do omáček a dresinků, stolních sladidel. Samozřejmě skvěle se dá použít při vaření a při pečení, do náplní do pečiva, cukrovinek, žvýkaček, mléčných nápojů, bonbónů, mražených dezertů, pudinků, nízkokalorických nápojů a dalších potravin. Má funkci zvýrazňovače aromat, zvlhčující, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu. Erythritol se používá samostatně nebo v kombinaci s jinými nízkokalorickými sladidly.
Výrobce látky doporučuje nepoužívat erythritol jako 100% náhradu cukru, ale používat ho v kombinaci s jinými sladidly. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.