Kokosový palmový cukr je sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem.
Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!
Kokosový palmový cukr je sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem. Náš organický palmový cukr je velmi výživný, ekologicky šetrný a poskytuje trvalou energii s úžasnou chutí hnědého cukru.
Kokosový cukr je nejlepším přírodním sladidlem má nízký glykemický index (pomalejší vstřebávání sacharidů do krve) a je vysoce výživný. Palmový cukr slouží jako jednoduchá náhrada cukru, která poskytuje energii a výživu. Sladké krystalky se vyrábí z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii na ostrově Bali. Jakmile jsou sklizeny, uvaří se. Tím se vytvoří karamel, který se pak rozdrtí na jemný krystal. SweetTree palmový cukr je perfektní volba pro každé použití, od kávy po čaj, cereálie, pečení a zákusky.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.