Kukuřičná krupice je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů i běžných pokrmů, kaší, polenty nebo jako zavářka do polévek.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
100 % kukuřice.
200 g kukuřičné krupice, ½ l mléka, ½ l vody, půl lžičky soli, 200 g balkánského sýra, 200 ml kysané smetany, tuk na vymazání zapékací misky.
Kukuřičnou krupici zalijeme vodou a necháme 5 hodin stát. Pak přidáme mléko, sůl a vaříme asi 8 minut. Uvařenou kaši necháme na teplém místě a pod poklicí dojít ještě 30 minut. Na talířích posypeme jemně nastrouhaným sýrem a přelijeme smetanou.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.