Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kerblík bio 18g Informace o produktu Kerblík - ,,nebo francouzský petržel" Kerblík je v západní a střední evropě oblíbenou a ve francouzské kuchyni nepostradatelnou bylinou. Jeho chuť je lehce nasládlá a trošku připomíná anýz nebo lékořici. Je příjemně aromatický a používá se převážně do polévek, omáček, na rybí a masové pokrmy. Tip: Kerblík byste neměli vařit, ale přimíchat teprve po ukončení varu.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.