Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

Lékárna.cz
Doplněk stravy

Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g

Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g (Na trávení) - Přírodní Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g (Na trávení) - Přírodní

Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g

Hi-maize působí na střeva ve zdravém funkčním stavu.
Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g

Hi-maize rezistentní kukuřičný škrob je přírodním zdrojem vlákniny, která je vhodná pro správnou činnost trávicího systému. Užívá se všude tam, kde se používá běžně bílá mouka - pečivo, sušenky, knedlíky, moučníky atd, do obilných kaší, komerčních cereálií, mletých mas atd.

Většina škrobů, které konzumujeme, je naším trávícím traktem zcela zpracována a vstřebána, tzn. využita. Rezistentní škroby pochází z přírodních zdrojů, zpravidla z obilovin, zrní a luštěnin. Jeden z nejbohatších zdrojů rezistentního škrobu je Hi-maize, kterou lze použít k náhradě moluky v chlebu, sušenkách, cereáliích a těstovinách. Je vyrobený z vysoce amylózní odrůdy kukuřice, která je výsledkem téměř dvacetiletého konvenčního šlechtění. Při následném zpracování se používají výhradně standardní postupy - Hi-maize tedy není žádným způsobem chemicky modifikován.

Pokud se Hi-maize použije jako přísada do chleba, sušenek, těstovin či cereálií, může se tak zvýšit jejích obsah vlákniny, aniž by tyto potraviny chuťově utrpěly. Nahrazením části mouky rezistentním škrobem redukujeme obsah stravitelného škrobu a tím pádem i obsah glukózy, která je po rozložení škrobů absorbována do krve. Potraviny s vysokým obsahem snadno stravitelného škrobu (např. bílý chléb) uvolňují glukózu rychle z tenkého střeva do krve. To způsobuje její prudký vzestup v krvi, který je vzápětí následován rychlým poklesem. Potraviny, obsahující vlákninu nebo rezistentní škrob, způsobují pomalejší nárůst glukózy v krvi, a tak udržují její stabilnější hladinu.

Hi-maize Rezistentní škrob-přírodní zdroj vlákniny 200g

70 %
Hodnotili: 4 zákazníci
5
2x
4
0x
3
1x
2
0x
1
1x

Informace o produktu

Kód výrobku:
220005
Kód EAN:
8594038912517
Držitel rozhodnutí:
Výrobce:
Do košíku
Do košíku
Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.