Bezlepková alternativa běžné mouky s vysokým obsahem proteinů a vlákniny, vhodná pro zdravé pečení.
Tradiční cizrnová mouka známá také jako besan je vyrobena z mleté hnědé cizrny, která je zbavena slupek a následně drcena. Má strukturu podobnou hladké mouce a světle žlutou barvu. Svou chutí připomíná oříšky a je vhodná pro bezlepkovou dietu.
Cizrnová mouka smíchaná s vodou může ve veganské stravě nahradit vajíčka. Z cizrnové mouky a másla ghí připravíte vynikající jíšku do základu zeleninových polévek a omáček. Mouku lze použít jako základ pro polévky nebo jako přísadu do luštěninových a zeleninových směsí, při zahušťování. Hojně se využívá pro výrobu zákusků, na sladké pokrmy, knedlíky nebo Farinata.
Neužívat v případě přecitlivělosti na cizrnovou mouku. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě, v chladu a suchu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.