Pilaf je pokrm, jehož základem je rýže nebo bulgur, efektní příloha vhodná pro vegany.
Směs vysypejte do hrnce, zalijeme vodou v poměru 2 díly vody a 1 díl směsi, přidáme slunečnicový olej a sůl. Přivedeme k varu a vaříme 10 minut, odstavíme a necháme dojít. Poté zamícháme a případně ještě dochutíme solí. Připravuje se v různých variantách, většinou s jehněčím masem, ale i bez něj.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu při relativní vlhkosti do 70%. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.