Pilaf je pokrm, jehož základem je rýže nebo bulgur, efektní příloha vhodná pro vegany.
Směs vysypejte do hrnce, zalijeme vodou v poměru 2 díly vody a 1 díl směsi, přidáme slunečnicový olej a sůl. Přivedeme k varu a vaříme 10 minut, odstavíme a necháme dojít. Poté zamícháme a případně ještě dochutíme solí. Připravuje se v různých variantách, většinou s jehněčím masem, ale i bez něj.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu při relativní vlhkosti do 70%. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.