Jsou běžnou součástí indické kuchyně, přidávají se do aromatických a pikantních směsí. Jejich jemná chuť vynikne velmi dobře v rýži, rozemleté je lze použít k zahušťování omáček.
Skladujte při teplotě do 20°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70% v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 75 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.