Zelený hrách poskytuje bílkoviny vysoké kvality a má nízký glykemický index.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus.
Hrách zelený loupaný půlený. Může obsahovat stopy lepku.
| Energetická hodnota | 1429 kJ | 338 kcal |
| Bílkoviny | 19,5g |
| Sacharidy | 54,7g |
| z toho cukry | 0g |
| Tuky | 1,8g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
| Vláknina | 12,6g |
| Sůl | 0,2g |
Česká republika
Loupaný a půlený hrách se před vařením nemusí namáčet. Pouze propláchneme a vaříme cca 30 minut do měkka. Upravujeme pak rozmixováním do požadované krémové konzistence.
Balení obsahuje 150 g.
Skladujte při teplotě do 20°C, bez přímých slunečních paprsků a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.