BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Mlýnský obilný výrobek. Tmavý bulgur je předvařená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenice. Zrno se vyčistí, uvaří, usuší a podrtí na menší kousky. V české kuchyni se bulgur používá do nádivek, karbanátků, polévek nebo jako příloha k masům.
Pšenice - středně mletá.
Může obsahovat stopy celeru.
Bulgur důkladně propláchněte, zalijte vařící vodou (poměr 2:1, voda : bulgur), přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 2 minuty a dalších 20 min nechte dojít.
Energetická hodnota 1512 kJ/360 kcal, Tuky 1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 78,1 g - z toho cukry 0 g, Bílkoviny 12,5 g, Sůl 0 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.