Plátky ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
Plátky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě. Sójové plátky výborně poslouží jako náhražka masa. Je potřeba je dopředu uvařit a pak nechat ideálně chvilku marinovat. Plátky můžete použít do vařených jídel, na smažení i zapékání. Hodí se k omáčkám a výborně chutnají s rýží i těstovinami nebo jako přírodní rostlinný řízek s bramborami. Plátky jsou čistě rostlinné a díky tomu vhodné nejen pro vegetariány či vegany, ale pro všechny, kdo chtějí svému jídelníčku trochu odlehčit či vyzkoušet něco nového.
Skladujte při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 70 % v uzavřeném obalu. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.