Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.
Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let. Postupně se rozšířila do celé jihovýchodní Asie a nyní je tradiční součástí asijské kuchyně. S obyčejnou levnou „sójovou omáčkou“ nemá ale nic společného. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Voda, sójové boby (26,1 %), pšenice (15,8 %), mořská sůl (14,1 %), alkohol (0,8 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: Lepek, Sója.
Čínská shoyu polévka s shitake a rýží, rýžový salát s rajčaty, zeleninové soté, zálivka s kešu, dresink na salát, pokrmy založené na rajčatech (např. omáčky na těstoviny), polévky, omáčky, zeleninové směsi.
Alergeny - Lepek, Sója.
Balení obsahuje 500 ml.
Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.