Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření.
Rozinky jsou velmi oblíbené hlavně pro svou sladkou chuť. Někdy ale po delší době skladování může cukr uvnitř začít krystalizovat. V takovém případě stačí rozinky krátce ponořit do horké tekutiny, například do vody nebo mléka.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.