Žlutý hrách se nejdříve musí sklidit v celku s tmavou slupkou, která se odstraní a poté je hrách přepůlen. Takto připravený hrách usnadní jeho přípravu, takže ho před vařením nemusíte namáčet, aby změkl, ale můžete ho ihned vařit. Doba vařen je přibližně 45 minut.

Recenze zákazníka:
Z tohoto žlutého hrachu je skvělá hrachová kaše nebo hrachová polévka. Má výbornou chuť a navíc tím, že je půlený, tak se dobře mixuje a nezanechává velké hrudky. A navíc v něm nejsou kamínky, které občas nacházím u jiných výrobců.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.