Sháníte sirup s neutrální chutí pro všestranné použití? Pak vězte, že rýžový sirup je pro vás ten pravý... Osladí kaše, nákypy a další sladké pokrmy.
Rýžový sirup je světlý, tekutější a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Jeho využití je opravdu široké.
Rýžový sirup se dá použít naprosto univerzálně. Hodí se na pečení. Skvělý je i v jogurtu s ořechy.
Rýže* (80 %), voda. Obsahuje 23 % glukózy a 31 % maltózy.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Energetická hodnota: 1 323 kJ/316 kcal; tuky: 0,4 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 96 g; cukry: 74 g; bílkoviny: 1,1 g; sůl: 0,001 g.
Může obsahovat stopy lepku.
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.