Kakao v bio kvalitě pro vaše děti, jako horký nápoj nebo při vašem pečení dobrot.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kakao je vyrobeno ze semen kakaovníku a je základní surovinou pro výrobu čokolády. Má výraznou hořkou chuť a pěstuje se především v západní Africe. Původ kakaa ale najdeme v Jižní Americe, odkud se v 16. století dostalo i do Evropy. Při výrobě se používá směs odrůd Trinitario, Forastero Amazónico a Criollo.
Kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla nejméně 10 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energická hodnota 1375 kJ / 329 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 20 g z toho cukry 0,5 g, Vláknina 33 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,1 g.
Mimo EU.
Báječně se hodí do tradičních i těch méně obvyklých dezertů. Vykouzlíte s ním báječnou mramorovou bábovku, brownies, zmrzlinu i třeba čokoládové smoothie. Posypte si s ním ranní kaši nebo s ním ochuťte různé nepečené dezerty.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Balení obsahuje 150 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.