Javorový sirup má charakteristickou chuť a vůni, která připomíná karamel.

Koriandr spolu s hořčičnými semínky a pepřem rozdrťte. V míse připravte marinádu: smíchejte javorový sirup, balsamico, olej, sezamová semínka, rozdrcené koření a sůl. Zeleninu očistěte, dýni zbavte semen. Dýni nakrájejte na proužky, mrkve rozkrojte podélně napůl, pastinák, tuřín a šalotku nakrájejte na čtvrtiny. Poté zeleninu polijte marinádou a dobře promíchejte. Zeleninu rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut na 180 °C. Během pečení zeleninu několikrát promíchejte. Ve chvíli, kdy bude měkká a zkaramelizovaná, je hotová. Nechte lehce vychladnout a podávejte posypanou čerstvými bylinkami.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.