Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIODERMA Sensibio H2O micelární roztok 500 ml

97
65
starstarstarstarstar  97 %
akceBIODERMA Sensibio H2O micelární roztok 500 ml
2+1 ZDARMA - při nákupu 3 produktů značky BIODERMA získáváte nejlevnější z nich ZDARMA. Čistící micelární roztok Bioderma Sensibio H2O. Zbaví pokožku veškerých nečistot a hravě odstraní i velmi kvalitní make-up. Více informací
Kód výrobku: 83769
Běžná cena: 529 Kč (ušetříte: 170 Kč = 32 %)
Cena s DPH: 359 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Sensibio H2O micelární roztok 500 ml

(97 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pezga@seznam.cz(01.11.2016)starstarstarstarstar

skorpikova.alena@atlas.cz(10.10.2016)starstarstarstarstar

Dokonalá micelární voda, neštípe, nevysušuje a krásně odlíčí

jana.kolator@yahoo.com(29.09.2016)starstarstarstarstar

k.rybarova@gmail.com(31.08.2016)starstarstarstarstar

Nijakou jinou micelarni a odlicovaci vodu uz pouzivat nebudu. Kdyby se dalo dat 10 hvezdicek, tak dam... urcite doporucuju.

burgetova@gmail.com(18.08.2016)starstarstarstarstar

Hoffmannka(16.08.2016)starstarstarstarstar

Jelenka(27.03.2016)starstarstarstarstar

fantacoke(26.03.2016)starstarstarstarstar

jsem spokojená, na obličeji je moc příjemná, krásně a rychle odličuje

PRO: jemná vůně, vhodná na citlivou pokožku, rychlé odlíčení
Pavla.(23.03.2016)starstarstarstarstar

Mám velmi citlivou pokožku a s touto čistící vodou jsem velmi spokojená - pleť je po použití jemná, "svěží", bez pocitu pnutí či zčervenání. Odlíčí i řasenku. Bez parfemace. Mohu určitě doporučit.

Sportkiki(17.03.2016)starstarstarstarstar

Za mě naprostá spokojenost. Pleťová voda není přeparfemovaná, ale má příjemnou jemnou vůni. Pleť vyčistí velmi dobře. Nedráždí pokožku a pleť je po její použití jemná a hladká.

PRO: příjemná lehká vůně po použití jemná pleť nedráždí, nepálí vhodná i pro citlivou pleť
xaverda(05.03.2016)starstarstarstarstar

Skvělá voda na rychlé odlíčení, odstraňuje make-up beze zbytku a i když mám atopickou a přecitlivělou pokožku, rozzáří ji, ozdraví a nemám žádné stopy podráždění. Doporučuji.

klahlo(02.03.2016)starstarstarstarstar

Pleťová voda má neutrální příjemnou vůni, po aplikaci nedráždí a osvěžuje. Je vhodná pro citlivou pleť. Doporučuji!

chobotek(29.02.2016)starstarstarstarstar

Výborná pleťová voda. Po vyzkoušení naprostá spokojenost, budu kupovat pravidelně. Doporučuji-:)

PRO: Krásně čistí a nedráždí.
lada.ouhrabkova@seznam.cz(26.02.2016)starstarstarstarstar

Velmi příjemná, krásně čistí, nedráždí pleť, doporučuji!

ireenaa(25.02.2016)starstarstarstarstar

Skvěle odličuje, vůbec nedráždí pleť. Vřele doporučuji!

thedarkcrow(23.02.2016)starstarstarstarstar

Skvělá micelární voda, s výbornými odličovacími schopnostmi, jemná, nelepí, mám po ní hezkou a jemnou pleť.

shabnam(23.02.2016)starstarstarstarstar

nejlepší micelární voda, co jsem dosud vyzkoušela. Bezvadně odlíčí, aniž by člověk daná místa musel přejíždět několikrát. Obličej je po použití svěží a člověk má pocit, že se opravdu účinně zbavil nečistot..Doporučuji

andreak(21.02.2016)starstarstarstarstar

výborný výrobek jako většina od biodermy.

PRO: Pro parfemace a parabenů - takže se skvěle hodí pro citlivou pleť
blesksoft(19.02.2016)starstarstarstarstar

Tato micelární voda je skvělou volbou pro citlivou pleť. Vůbec nedráždí a skvěle čistí. Nezanechává žádný lepivý pocit na pokožce. Používám ho i pro dceru s atopickým ekzémem a nemá žádné vedlejší účinky.

PRO: Dokonale odlíčí, nedráždí
PROTI: cena - kupuji jen v akci
rezetka(17.02.2016)starstarstarstarstar

Tato vodička si u mě našla své čestné místo. Ačkoliv má velmi citlivou a všelijakou pleť, dokáže ji účinně, avšak šetrně odlíčit, takže po použití nepne a netáhne, ale je čistá a hebká. Navíc nádherně voní.

PRO: -šetrnost -účinnost -vůně
PROTI: Nemám jí co vytknout.
anelin(17.02.2016)starstarstarstarstar

lehce mi voní po oříškách, čistí skvěle, odstranila i těžko odlíčitelnou řasenku

PRO: opravdu nej micelární voda v porovnání s jinými, funguje na 100%, cena odpovídá kvalitě.
PROTI: vůbec nic
kamilka(17.02.2016)starstarstarstarstar

Pleťovou vodu Bioderma jsem si oblíbila ihned po prvním vyzkoušení. Stahuje viditelně póry, pleť je po ní krásně vypnutá a vyčištěná. Vyhovuje mi i nevýrazná vůně. Za mě rozhodně doporučuji.

PRO: Šetrná, vhodná pro citlivou pleť a nyní i cena.
cicakma1(15.02.2016)starstarstarstarstar

Bez výrazné parfemace, příjemné na pleť, vhodné pro citlivou pokožku. Možnost použití na odličování - nepálí oči. Nijak nedráždí kůži. Naprostá spokojenost.

PRO: nedráždí citlivou pleť
PROTI: trošku dražší
dagmara49(15.02.2016)starstarstarstarstar

PRO: Výborný výrobek, neprostá spokojenost, doporučuji:)
PROTI: nic
pmiho(15.02.2016)starstarstarstarstar

Výborná pleťová micelárna voda. Mojej pokožke celkovo vyhovuje kozmetika od Biodermy. Je vhodná aj na odlíčenie,ale ja preferujem na oči použiť iný odličovač.

Denisa(10.02.2016)starstarstarstarstar

Mám velmi citlivou pleť a tato úžasná voda zcela vyhovuje mé pleti. Již nebudu používat jinou. Všem doporučuji! :-)

eva.bravencova(24.11.2015)starstarstarstarstar

martina.bockajova@seznam.cz(14.08.2015)starstarstarstarstar

Nejlepší micelární voda. Je sice dražší, ale vyplatí se koupit. Jsem naprosto spokojená a jinou už bych nekoupila.

jakubowska.agnieszka1985@gmail.com(21.06.2015)starstarstarstarstar

matyasova21@seznam.cz(09.06.2015)starstarstarstarstar

the best of

ilca.j@seznam.cz(20.12.2014)starstarstarstarstar

milisek(23.06.2014)starstarstarstarstar

katarina(11.06.2014)starstarstarstarstar

perfektní pro odlíčení ... vhodné i pro seborhoickou pleť :-)

Lenicka(24.05.2014)starstarstarstarstar

terina(28.12.2013)starstarstarstarstar

Martina Picková(04.10.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.06.2013)starstar

vyborna voda

jurankova(27.05.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.05.2013)starstarstarstarstar

Používám na dočištění pleti po odlíčení.

PRO: Nejlepší pleťová voda, kterou jsem kdy měla. Výrazné zlepšení pleti.
Ověřený zákazník(05.05.2013)starstarstarstarstar

- biodermu Sensibio H2O čistící vodu mi doporučila moje imunoložka, já jí doporučuji dále

PRO: - vyhovuje mi už několik roků
zuzana.endrstova(25.04.2013)starstarstarstarstar

maygot(19.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(15.03.2013)starstarstar

pokud nepoužíváte voděodolnou řasenku je perfektní

PRO: okamžitě vymizel ekzém, který se mi objevil po použití předchozího odličovacího přípravku
PROTI: voděodolnou řasenku, kterou používám neodlíčí jak jsem očekávala
Hanka(08.03.2013)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: Velmi šetrné odlíčení
RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

k8os(27.02.2013)starstarstar

*Martina*(26.02.2013)starstarstarstarstar

Klara(26.02.2013)starstarstarstarstar

nejlepsi odlicovaci voda, co znam

verunacek(21.02.2013)starstarstarstarstar

Brambu(12.02.2013)starstarstarstarstar

Jarka(06.02.2013)starstarstarstarstar

Jana Mikulenčáková(27.01.2013)starstarstarstarstar

Výborná voda

monika789(19.01.2013)starstarstarstarstar

vvilckova(14.01.2013)starstarstarstarstar

Výborná svěží pleťová voda vřele doporučuji...

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

nejlepší odličovací voda na trhu

PRO: nedráždí, stačí malé množství, bezchybně odstranuje líčení, výhodné balení
Ověřený zákazník(09.01.2013)starstarstarstarstar

nejlepší ze všech odličovacích vod a mlék

zabka(18.12.2012)starstarstar

Aushetz(16.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.12.2012)starstarstarstarstar

nejlepší voda jakou znám, funguje i na citlivou pleť

PRO: jedinečná voda
PROTI: jen cena,ale vyplatí se
spursi(22.11.2012)starstarstarstarstar

opravdu vynikající pletová voda k odličování

Ověřený zákazník(31.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji všem, nejlepší pleťová voda a odličovač v jednom.

PRO: nejlepší pleťová voda, ideální na citlivou a podráždenou pleť, neobsahuje parfémy ani alkohol. Univerzální, i na odličování očí, nikdy s ní nepálí
coufalova.r(21.10.2012)starstarstarstarstar

Mightyshy(15.10.2012)starstarstarstarstar

vosatkova(09.10.2012)starstarstarstar

Marella08(18.09.2012)starstarstarstarstar

Pleťová voda je jemná, krásně odličuje a zanechává pleť svěží. Nejlepší pleťová voda, kterou jsem měla.

blichnovska(13.09.2012)starstarstarstarstar

vyborne pro citlivou plet

Ověřený zákazník(30.08.2012)starstarstarstarstar

nejlepsi odlicovac na trhu a nemastny, ucinny, setrny

PRO: vyborne odlicuje i vodeodolny make up, i rasenku, nedrazdi oci ani pokozku
martina(27.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

tato voda nemá konkurenci, výborná pro citlivou pokožku, nanáším i na oči a nikdy neštípe, výborná kvalita za sice vyšší cenu, ale balení vydrží opravdu dlouho

Jana(29.07.2012)starstarstarstarstar

výborný odličovač, pleť nečervená

PRO: výborně odličuje
PROTI: nic...jenom je dražší
Pavla Homolová(29.07.2012)starstarstarstarstar

Cena jednoznačně odpovídá kvalitě. 470,-Kč (500ml) na minimálně 3 měsíce je vzhledem k účinkům zanedbatelná částka.

PRO: Neparfemovaná micelární voda, kterou se nemusíte bát odlíčit oči, ani ústa. Nedráždí, nepálí, ozkoušeno i na pleti s kožními nedostatky. Skutečně odlíčí i voděodolný make-up. Nepálí ani na citlivých očích. Zmírňuje (téměř odstraňuje) začervenání lokálních kožních problémů. Je třeba pouze malé množství na celý obličej. Pleť nevysuší, naopak dobře hydratuje. Velké balení (500ml) vydrží cca 3 měsíce minimálně (při ne zrovna šetřivém používání). Pleť je zklidněná, nemastná, hydratovaná. Sjednocuje pleť.
Iva Rosůlková(27.07.2012)starstarstarstarstar

výborný odličovač pleti pro citlivou pleť

PRO: výborný pro citlivou pleť a skvěle odlíčí a zbaví pleť veškerých nečistot
Daniela(24.07.2012)starstarstarstarstar

nedráždí a je prostě super

PRO: skvělá na citlivou a podrážděnou pleť se sklonem k červenání velké balení-dlouho vydrží
Hello Kitty(18.07.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt mohu rozhodně doporučit všem, kteří mají citlivou pleť, která nesnáší přípravky běžně dostupné v drogeriích. Co se týče ceny, tak tu nepovažuji za nějak extrémně vysokou, balení 500 ml vydrží více než půl roku (denní čištění pleti a odličování očí).

PRO: Ideální pro citlivou pleť. Perfektně odličuje i voděodolnou řasenku.
PROTI: Nic.
Petra(18.07.2012)starstarstarstarstar

Rychlé čištení pleti, skvělá pro citlivou pokožku.

PRO: Snadno odlíčí celý make-up Jednoduché použití Velké balení
Ověřený zákazník(05.07.2012)starstarstarstarstar

skvělá pro citlivou pokožku, doporučuji všem

Ověřený zákazník(04.07.2012)starstarstarstarstar

dokonale odličuje, nedráždí

Ověřený zákazník(02.07.2012)starstarstarstarstar

Senzační pro citlivou pleť

Tereya(02.07.2012)starstarstarstarstar

Čistící voda která nezpůsobuje nepříjemné pnutí. Bez problémů odlíčí i voděodolnou řasenku. Stačí jí jen pár kapek. Po krátké době používání se mi viditelně zlepšil stav pleti, tzn. vymizely zarudlé svědivé flíčky s odlupujícími se lupínky. Pro citlivou pleť jednoznačně doporučuji.

PRO: Výborně odličuje (i voděodolný makeup) Nedráždí pokožku Zklidňuje pokožku Zamezuje tvorbě zarudlých míst
PROTI: Je dražší
Lula(17.06.2012)starstarstarstarstar

Citlivá pokožka prostě potřebuje péči kterou tato voda přináší

PRO: Kvalita
PROTI: nic
Veve(09.06.2012)starstarstarstarstar

doporucuji

PRO: dokonale zbavi mastnoty i make-upu, nevysusuje, nedrazdi, plet zustava rozjasnena.
PROTI: vyssi cena
Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

stoprocentní spokojenost

Martina Stiborová(28.05.2012)starstarstarstarstar

Příznivá cena na Lekarna.cz, Bioderma má všeobecně dobré výrobky, nepoužívám všechno, ale cokoli, co zkusím u kamarádek, musím pak mít taky!!! Nevtíravé příjemné vůně, skvělé účinky a o pleť jakoby se v tu chvíli starala kosmetička :)

PRO: Velmi příjemná voda, na odlíčení i očních partíí a vůbec je nedráždí, přičemž mě dráždí hodně očních odličovačů!!!!
Ověřený zákazník(08.05.2012)starstarstarstarstar

Přestože je drahá, kupuji ji stále znovu, jelikož s žádným jiným výrobkem se tak dobře neodlíčím.

PRO: výborná na odlíčení pleti i očí velké množství
PROTI: cena
Bacardi(08.05.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(04.05.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší odličovací voda, co jsem kdy zkusila Porovnání i s dražšími značkami Dlouhodobá spokojenost

PRO: Vynikající odličovací voda Dokonale odličuje i oční okolí Příznivá cena u velkého balení
Eva(17.04.2012)starstarstarstarstar

Používám již několik let, doposud mi nic jiného tolik nesedlo.

PRO: Jediná vhodná voda pro mou atopickou pleť...
PROTI: Nic
Jana(14.04.2012)starstarstarstarstar

Produkt budu kupovat nadále.

PRO: perfektní pro odličování pleti i očí na suchou a citlivou pleť úžasné
PROTI: nic
Richterová(03.04.2012)starstarstar

Čistící vodu jsem si vybrala pro její kvalitu, cenu a jenoduchou použitelnost.

PRO: vhodná cena a kvalita
Andryska(09.03.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.02.2012)starstarstarstarstar

perfektní pro citlivou a ekzematickou pleť

PRO: hypoalergenní
iva(27.02.2012)starstarstarstarstar

jako pro

PRO: Zmizely mi veškeré kožní neduhy na obličeji, až takový výsledek jsem nečekala, je nejlepší.
PROTI: nic
Ověřený zákazník(27.02.2012)starstarstarstarstar

Kvalitní zboží za skvělou cenu. Rychlé dodání. Velká spokojenost. Všem doporučuji.

PRO: Kvalitní zboží za skvělou cenu. Rychlé dodání.
Ověřený zákazník(24.02.2012)starstarstarstar

Používám vodu při odličování. Nevyvolává žádné kožní reakce. Pleť je osvěžená a připravená na další ošetření jak na den, tak i na noc.

Ověřený zákazník(23.02.2012)starstarstarstar

velmi šetrně odstraní nečistoty z pleti, možná jsem čekala, že na oči bude trošku mastnější, jinak o.k.

Ověřený zákazník(21.02.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji!

PRO: Výborně čistí, osvěžuje a uklidňuje pleť
Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstarstar

pro mě nejlepší produkt v tomto druhu zboží na trhu nedráždí, nevysouší a perfektně čistí pleť

PRO: používám několik let, mám velmi citlivou pokožku a tato čisící voda mi jako jediná vyhovuje lze použít i na oči, i když nosíte kontaktní čočky
Věra Bosáková(15.01.2012)starstarstarstarstar

na odlíčení očí příjemná ,nedráždí a dlouho vydrží

PRO: pro velmi citlivou pleť je perfektní
Ověřený zákazník(27.11.2011)starstarstarstarstar

nedráždí oči při odlíčení, voda není parfémovaná, což je super pro citlivou pokožku

PRO: úžasný výrobek pro citlivou pokožku, odličuji si i oči - naprostá spokojenost
PROTI: vyšší cena
Adriána(23.11.2011)starstarstarstarstar

Rozhodně doporučuji, u tohoto produktu už zůstanu.

PRO: Perfektně čistí pleť, odličuje i voděodolnou řasenku a vůbec nedráždí ani citlivou pleť ani oční okolí. Kožní doktorka nám ji doporučila i na ošetření pleti při růžovce.
eberanova(06.10.2011)starstarstarstarstar

Handulka(08.10.2010)starstarstarstarstar

Velmi kvalitní pleťová voda, plná spokojenost.

satina(27.07.2010)starstarstarstarstar

skvela vec pro citlivou plet a perfektne odlicuje.

scully(25.05.2010)starstarstarstarstar

tento výrobek je opravdu kvalitní,hlavně na oči,že nedráždí.Cena odpovídá,protože dlouho vydrží,navíc už nemusím používat odlič.mléko.

vasek(14.04.2010)starstarstarstarstar

Nejlepší věcička na odličování jakou jsem kdy měla, a že jsem jich vyzkoušela mraky i ty nejluxusnější, ale kam se hrabou na tuto!!!!Maximální spokojenost!

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu