Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologicého zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě.
Tato slunečnicová semínka pocházejí z kontrolovaného ekologicého zemědělství a jsou vhodná nejen k použití při vaření, ale i k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů. Semínka se dají mlsat jen tak nebo ve stolních směsích oříšků a sušeného ovoce.
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota | 2523 kJ/ 609 kcal |
| Tuky | 49 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,4 g |
| Sacharidy | 12,3 g |
| z toho cukry | 0,2 g |
| Vláknina | 6,3 g |
| Bílkoviny | 26,5 g |
| Sůl | 0,01 g |
Maďarsko
Z naklíčených slunečnicových semínek a tofu lze jednoduše pomocí mixéru připravit zdravé a chutné pomazánky. Rozmixováním pražených semínek získáme slunečnicové „máslo“ na pečivo a do pomazánek. Slunečnicové klíčky, které získáme za den či dva namočením semínek do vody a proplachováním dvakrát denně, jsou velmi chutné a zdravé.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.