Kandovaný zázvor se vyrábí z čerstvého kořenu zázvoru, který se opláchne, oloupe, nakrájí a naloží do roztoku přírodního třtinového cukru.
Při výrobě nejsou použity žádné konzervanty a zázvor není sířený.
Kandovaný zázvor je vhodný na přímou konzumaci i na vaření. Někdo rád mlsá kandovaný zázvor samotný nebo ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků, dobrý je také k jakémukoli čaji. Můžeme jej použít i do desertů (vynikající je kombinace s čokoládou). Zkuste v receptu nahradit normální kandované ovoce kandovaným zázvorem.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.