Kandovaný zázvor se vyrábí z čerstvého kořenu zázvoru, který se opláchne, oloupe, nakrájí a naloží do roztoku přírodního třtinového cukru.
Při výrobě nejsou použity žádné konzervanty a zázvor není sířený.
Kandovaný zázvor je vhodný na přímou konzumaci i na vaření. Někdo rád mlsá kandovaný zázvor samotný nebo ve stolních směsích sušeného ovoce a oříšků, dobrý je také k jakémukoli čaji. Můžeme jej použít i do desertů (vynikající je kombinace s čokoládou). Zkuste v receptu nahradit normální kandované ovoce kandovaným zázvorem.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.