Bílé fazole ve slaném nálevu jsou vynikajícím řešením pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin.
Tyto fazole není třeba namáčet a vařit, a proto se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
Rychlé fazole na smetaně připravíme tak, že na oleji osmahneme cibulku, zalijeme 400 ml vývaru (vody), přidáme 200 ml smetany se 2 lžícemi mouky a povaříme. Přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.
Bio bílé fazole Cannellini, voda, mořská sůl.
| Energetická hodnota | 375 kJ/89 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
| Sacharidy | 11 g |
| z toho cukry | 0,5 g |
| Vláknina | 5,6 g |
| Bílkoviny | 6,9 g |
| Sůl | 0,73 g |
Země původu Itálie.
Balení obsahuje 400 g/240 g váha odkapaného podílu.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.