Bílé fazole ve slaném nálevu jsou vynikajícím řešením pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin.
Brzy skladem
Tyto fazole není třeba namáčet a vařit, a proto se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
Rychlé fazole na smetaně připravíme tak, že na oleji osmahneme cibulku, zalijeme 400 ml vývaru (vody), přidáme 200 ml smetany se 2 lžícemi mouky a povaříme. Přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.
Bio bílé fazole Cannellini, voda, mořská sůl.
| Energetická hodnota | 375 kJ/89 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
| Sacharidy | 11 g |
| z toho cukry | 0,5 g |
| Vláknina | 5,6 g |
| Bílkoviny | 6,9 g |
| Sůl | 0,73 g |
Země původu Itálie.
Balení obsahuje 400 g/240 g váha odkapaného podílu.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.