Lyofilizované ovovce je sušení ovoce mrazem, zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
V balení může být až 10% ovocného prachu, který vzniká při přepravě produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte při teplotě do 25°C.
Balení obsahuje 130 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.