Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na laktózu a vajíčka.
Vynikající koncentrát pro pečení chleba, rohlíků, buchet a sladkého pečiva.
Polsko
Ingredience: 500 g Extra univerzální nízkobílkovinná směs 0,5 lžičky soli (5 g), 0,5 čajové lžičky cukru (8 g), 7 g kvasnic v prášku, 450 ml teplé vody, 3 polévkové lžíce oleje (20 g). Příprava:Nasypte obsah sáčku do nádoby, přidejte sůl a promíchejte. Pak přidejte cukr, kvasnice, nalijte vodu (teplota kolem 26 ° C) a olej. Všechny složky důkladně promíchejte do homogenní hmoty. Těsto vložte do formy, pokryjte látkou a nechte asi 30 minut při pokojové teplotě (přibližně 20 ° C). Když těsto zdvojnásobí objem, potřete horní část chleba olejem a vložte formu do předehřáté trouby. Pečte při 180 ° C asi 40 - 45 minut. Během pečení neotevírejte troubu. Když je chléb připraven, vyjměte ho z formy a nechte vychladnout. Navrhovaná velikost formy 27 cm x 12 cm. Doporučuje se pečení v troubě bez cirkulace vzduchu.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1000 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.