Představují výborný doplněk jídelníčku, jsou zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů.
Tip na Mandlový sýr: Mandle rozmixujeme a přes noc namočíme do vody, tekutinu přecedíme a hmotu smícháme s olivovým olejem, česnekem, citrónem a bylinkami dle Vaší chuti. Necháme odležet a je hotovo.
Alergeny: Mandle. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu, skořápkových plodů, sóji a mléka. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 1000 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.