Oblíbená náhrada za nejčastěji používaný bílý rafinovaný cukr nebo cukr třtinový.
Kokosový cukr se získává podobně jako kokosový sirup z nektaru okvětí kokosových palem. Představuje zdravější variantu slazení. Již při prvním ochutnání zaujme svou karamelovou chutí a typickým aroma.
Ná velmi dobrou rozpustnost a je tak ideální pro slazení nápojů, pečení sladkých pochoutek i cukroví nebo pro přípravu zmrzliny.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů
Balení obsahuje 500 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.