Lyofilizované jahody neboli jahody sušené mrazem patří mezi nejkvalitnější způsob sušení ovoce.
Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se jahody zbaví 95 % vody, aniž by však přišly o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však jahody sušené mrazem zachovávají i svou typickou sladkou chuť, a to bez jakéhokoli přidání cukru, i zbarvení. Vzhledem k šetrnému způsobu zpracování mají lyofilizované jahody na rozdíl od běžně sušeného ovoce dlouhou trvanlivost.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.