Lyofilizované jahody neboli jahody sušené mrazem patří mezi nejkvalitnější způsob sušení ovoce.
Brzy skladem
Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se jahody zbaví 95 % vody, aniž by však přišly o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však jahody sušené mrazem zachovávají i svou typickou sladkou chuť, a to bez jakéhokoli přidání cukru, i zbarvení. Vzhledem k šetrnému způsobu zpracování mají lyofilizované jahody na rozdíl od běžně sušeného ovoce dlouhou trvanlivost.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.