Himalájská sůl růžová jemná je skvělým doplňkem pro vaše vaření. Je snadno stravitelná a našemu tělu nabízí vyvážený poměr minerálních látek.
Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Sůl pochází z dokonale čistého prostředí a je vhodná pro veškeré využití v kuchyni i pro péči o tělo. Obsahuje cenné látky, včetně hořčíku, vápníku, draslíku a železa, má blahodárný vliv na organismus. Růžová sůl má jemnou chuť a je snadno stravitelná, proto je stále oblíbenější.
Může obsahovat stopy lepku.
Jedlá sůl, NaCl 98 %.
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
500 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.