Tento jemný krém, kterému se také někdy říká burákové máslo, vzniká namletím čerstvě upražených arašídů.
Arašídy byly několikrát testovany na nepřítomnost aflatoxinů. Má výbornou burákovou chuť a je skvělá jako pomazánka na pečivo jak čerstvé tak trvanlivé, ke zjemnění chuti asijských pokrmů, do pikantních omáček a arašídových sušenek. Výborná je také ve vločkové nebo celozrnné kaši a k ochucení různých lupínků a müsli směsí. Můžete vyzkoušet i oblíbenou svačinu amerických dětí, tzv. PBJ sendvič: chléb s arašídovou pastou a džemem. Příjemná obměna je použití medu místo džemu.
| Energetická hodnota | 2549 kJ/615 kcal |
|---|---|
| Tuky | 49 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
| Sacharidy | 12 g |
| z toho cukry | 6,2 g |
| Vláknina | 6,5 g |
| Bílkoviny | 29 g |
| Sůl | 0,01 g |
| Železo | 2,0 mg (15 % DDD) |
| Hořčík | 214 mg (57 % DDD) |
| Vitamin B1 | 0,2 mg (18 % DDD) |
| Vitamin B6 | 0,4 mg (29 % DDD) |
DDD - denní doporučená dávka neboli referenční hodnota příjmu
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu, vlčího bobu a mléka.
Země původu Německo.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.