Jedna z nejoblíbenějších indických omáček s kousky masa, má bohatou a kořeněnou chuť.
Speciální kombinace čerstvých ingrediencí a indického koření vytváří krásně aromatickou a krémovou omáčku s komplexními vrstvami chutí. Nejčastěji se podává s rýží nebo chlebem naan.
Aby bylo kari hotové, přimíchejte do omáčky tučný bílý jogurt nebo kokosové mléko na vaření pro získání té správné konzistence a chuti. K tomu si můžete orestovat také tofu nebo maso a zeleninu na kousky. Indické kari Tikka Masala se doporučuje podávat s basmati rýží nebo plackou naan. S jednou skleničkou si připravíte 2 až 3 poctivé porce.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Balení obsahuje 200 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.