BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
3 za cenu 2
Při koupi 3 kusů produktů ŽIVINA získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez glutamátu a konzervačních látek, využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek.
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v lednici při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 1 roku.
Balení obsahuje 500 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.