Autentická pasta z čerstvých surovin z čistě rostlinného původu a je vhodná i pro vegany.
Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kůstky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se poněkud podobá českému guláši nebe třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoli rostlinným proteinem.
Z jedné sklenice připravíte 4 až 6 porcí indonéského rendang kari.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Balení obsahuje 140 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.