Autentická pasta z čerstvých surovin z čistě rostlinného původu a je vhodná i pro vegany.
Restovalo se pomalinku několik hodin, aby bylo krásně jemné. Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kůstky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se poněkud podobá českému guláši nebe třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoli rostlinným proteinem.
Z jedné sklenice připravíte 4 až 6 porcí indonéského rendang kari.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Balení obsahuje 140 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.