Autentické Balijské kari z čerstvých surovin, vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem.
Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace. Z jedné sklenice uvaříte snadno a rychle 6 až 10 porcí.
Na jedno vaření pro 2 porce se běžně používá 2 lžíce kari. Z jedné sklenice uvaříte 6 až 10 porcí kari, podle toho, jak to máte rádi pálivé. Příprava balijského kari nezabere víc jak 15 minut.
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Balení obsahuje 140 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.