Vyniká jemnější, svěží chutí s lehce ovocným tónem a nižší palčivostí než černý pepř.
Skvěle se hodí do omáček, nakládaných pokrmů, k sýrům, rybám nebo do jídel ze světlého masa. Zelený pepř je nedozrálou formou černého pepře, který se sklízí ještě před plným dozráním a následně suší.
Používejte dle chutí. Ideální k použití do omáček, nakládaných pokrmů, k sýrům, rybám nebo do jídel ze světlého masa. Ideální dávat také do mlýnku buď samostatně nebo v kombinaci s dalšími pepři. Svou svěží chuť nejlépe rozvine těsně po nadrcení či mletí – doporučuje se jej proto nadrcený přidávat do pokrmů až ke konci vaření.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.