Vyniká jemnější, svěží chutí s lehce ovocným tónem a nižší palčivostí než černý pepř.
Skvěle se hodí do omáček, nakládaných pokrmů, k sýrům, rybám nebo do jídel ze světlého masa. Zelený pepř je nedozrálou formou černého pepře, který se sklízí ještě před plným dozráním a následně suší.
Používejte dle chutí. Ideální k použití do omáček, nakládaných pokrmů, k sýrům, rybám nebo do jídel ze světlého masa. Ideální dávat také do mlýnku buď samostatně nebo v kombinaci s dalšími pepři. Svou svěží chuť nejlépe rozvine těsně po nadrcení či mletí – doporučuje se jej proto nadrcený přidávat do pokrmů až ke konci vaření.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.